Lilian Look i 360°

Följ med på en virtuell tur av den tidigare utställningen The Lilian Look och se kläder för en prinsessa på riktigt nära håll. Klicka på bilden ovan för att starta turen.

År 2015 visades utställningen på Kungliga slottet med ett trettiotal plagg som Prinsessan Lilian burit vid representation och familjehögtider.

Utställningen dokumenterades och tekniken gör att vi fortfarande kan uppleva den nu avslutade utställningen i slottssalarna Pelarsalen och Drabantsalen. Se upp i Pelarsalen!

"Vandra" runt i utställningen, klicka på plaggen och rotera och zooma in dom. Även skyltarna är klickbara och kan förstoras:

Bilderna: Skärmbilder från den digitala utställningen. Detalj av aftonklänning Prinsessan Lilian bar vid en representationsmiddag på Kungliga slottet 1987, foto: Sanna Argus Tirén. Se klänningen i den digitala utställningen.

Du behöver ingen annan teknik än dator eller smartphone för att besöka den digitala utställningen. "Vandra" runt genom att klicka på golvmarkeringarna. Plaggen och skyltarna är klickbara och genom att peka dig runt på skärmen upplever du 360-tekniken.